Full oversikt

Kursdeltakeren har full oversikt over sine kurs og opplæringer (Zoom, Teams). I tillegg til en kurskatalog og kunnskapsbase. Fra denne siden kan deltakeren også enkelt kommunisere med sin lærer.

Kursmoduler

Kursene kan bestå av HTML-sider, PowerPoint-presentasjoner, Word-filer, PDF-filer og Scorm-filer for å nevne noe. Og selvfølgelig oppgaver som på bilde her. Kursene kan tas sekvensielt eller fritt. 

Gjennomføring av kurs

Kursene kan gjennomføres på PC, nettbrett eller mobil. Man kan starte og avslutte, for så og fortsette der man «slapp». Ny web-teknologi gjør systemet superraskt. Det må rett og slett oppleves.

Zoom eller Teams

Opplæringssystemet er integrert med Zoom og Teams. Det betyr at kursdeltakerne kan følge undervisningen «live» fra egen PC, nettbrett eller mobil. Administratorer og lærere kan enkelt arrangere webinarer. 

Kursinnhold

Har du ferdig innhold til kurset i form av feks. PowerPoint-, Word- eller PDF-filer, kan du laste materialet rett inn i systemet. Du kan også lage sider, oppgaver og læringsspor fra bunnen av. 

Samarbeid om innhold

Vi kan samarbeide om å skreddersy kurs for dere. Det kan for eksempel være et kurs for onboarding med våre HMS-kurs og lokale tilpasninger som deres egen personalhåndbok. 

Rapporter

Med LMS-systemet kan du sette opp mange slags rapporter på dine deltakeres status. Rapportene kan være på den enkelte elev, hele virksomheten eller på enkelte grupper med mer.