En helt ny måte

Outsourcing

Mange virksomheter kjøper seg et nettbasert læringssystem (LMS), men glemmer at de er kompliserte å bruke. I snitt tar det ca. ett og et halvt år og lære seg et læringssystem. I tillegg må man lage innholdet, kursene, stoff til onboarding og diverse intern informasjon. Alternativet er å «outsource» dette arbeide. Med outsourcing frigjør du tid for ansatte, slik at de kan fokusere på andre arbeidsoppgaver. 

Outsourcing betyr at man lar eksterne leverandører ta over arbeidsoppgaver virksomheten selv ikke ønsker å utføre. Oppgaver som andre kan gjøre bedre og rimeligere. Dermed kan virksomheten konsentrere seg om sin kjernekompetanse.

Systemfagskolen.no

Systemfag tilbyr partnerskap på opplæring. Vi har en splitter ny læringsplattform som vi kaller Systemfagskolen. Den er spekket med innhold for virksomheter som ønsker å følge opp sine medarbeidere mht. opplæring, men som ikke ønsker å gjøre all jobben selv.

Systemfag har lang erfaring innen fysisk og nettbasert opplæring. 

Med Systemfagskolen slipper du å sette deg inn i et læringssystem. Systemet gjør det svært enkelt for kursdeltakerne å kommunisere med oss i Systemfag. Faktisk får alle en dedikert lærer som følger dem opp. Ledelsen i virksomheten får lettleste rapporter om deltakernes fremdrift osv. For eksempel en gang per måned. 

Kurs- og opplæringsmateriale

Systemfagskolen inneholder allerede alle kursene som tilbys på systemfag.no. Det nye er at vi kan skreddersy kurs for din virksomhet. Hvis der for eksempel har eget kursmateriell eller en personalhåndbok dere ønsker å inkludere i et onboardingsprogram, men dere mangler de lovpålagte kursene innen HMS. Da setter vi sammen alt materiell til en egen unik «læringstråd» for deres virksomhet.

Skreddersøm

Dere behøver heller ikke tenke på formatet. Eget kursmateriale kan være alt fra en PP-presentasjon, en Word-, PDF, HTML, Scorm eller Excel-fil for å nevne noe. Bare send det til oss, så gjør vi resten. Ønsker dere et helt spesielt kurs, så tilbyr vi også produksjon av kurs gjennom video, Powerpoint, tekst, dialoger, gaming etc.